ЗДО №7 " Волиняночка" м. Володимир
Волинська область, Володимир- Волинський район

Методичне об’єднання вихователів груп дітей передшкільного віку ЗДО міст

23 жовтня 2019р. на базі закладу відбулось методичне об’єднання для вихователів груп дітей старшого передшкільного вііку  ЗДО міста на тему" Організація праці вприроді з дітьми старшого віку в умовах ЗДО". Метою мо було:

- залучити  педагогів  до інтеграції змісту дошкільної освіти  щодо організації трудової діяльності  в умовах ЗДО ;

- забезпечити  обмін професійним досвідом щодо ефективної організації праці в куточку природи;

 - спрямувати професійність педагогів на підвищення фахової майстерності, розвитку творчої ініціативи.. В рамках мо був пооведений майстер- клас "Казковий світ за скланим екраном" ( вихователь старшої гупи О,М, Рейтерович).Педагоги міста мали можливість удосконалити свої знання щодо правильного облаштування акваріуму в закладі та догляду дітей за його мешканцями. Учасники мо. виступили в ролі аквадизайнерів створивши власні акваріуми.

 

Любити природу саме через організацію праці в природі. Педагоги ЗДО міста споглядали як необхідно організовувати працю в природі надворі з дошкільниками ( вихователь старшої групи Ю,В,Дмишко). Діти зіз захопленням працювали, згрібали листя, утепляли хатинку для їжачка. садили цибулинки нарциів.А створена власноруч метеохатинка дла можливість малюкам визначити наявність сприятливих погодніх умов для праці.

Хвилинка практичного психолога Н,Я,Воробей «Якщо світ це сад – хто ти в цьому саду?» надихнула усіх визначити своє  і роль у природному середовищі.

                               

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *