ЗДО №7 " Волиняночка" м. Володимир
Волинська область

Підсумок організації освітьоного процесу за 2023-2024н.р.

13 червня 2024року відбувся звіт директора ЗДО №7 "Волиняночка" перед батьками, колективом та громадськістю з питань статутної діяльності у 2023-2024н.р..

     На звітуванні були присутні батьки здобувачів дошкільної освіти та члени трудового колективу. У ході звіту були окреслені  питання - 

             Персональний внесок керівника у підвищення рівня організації навчально-виховного процесу у навчальному закладі.                 Створення умов для варіативності навчання та вжиті заходи щодо упровадження інноваційних педагогічних технологій    у навчальний( освітній процес)

                Вжиті керівником заходи щодо зміцнення та модернізаціїматеріально-технічної бази дошкільного навчального закладу.

           Вжиті заходи щодо забезпечення навчального закладу кваліфікованими педагогічними кадрами та доцільність їх      розстановки

            Соціальний захист, збереження та зміцнення здоров'я дітей та педагогічних працівників. 

Дотримання вимог охорони дитинства, техніки безпеки, санітарно-гігієнічних та протипожежних норм. Стан дитячого травматизму  та серед працівників

Забезпечення організації харчування та медичного обслуговування дітей і педагогічних працівників.

       Залучення педагогічної та батьківської громадськості закладу до управління його діяльністю; співпраця з громадськими організаціями.

             Діяльність адміністрації з питань управління. Внутрішня система забезпечення якості освіти.

Дисциплінарна практика та аналіз звернень громадян з питань діяльності навчального закладу. Моральне та матеріальне стимулювання працівників, організація їх відпочинку та оздоровлення.

Реагування керівника на зауваження та пропозиції, викладені батьківським комітетом, радою, батьками, представниками інших органів громадського самоврядування.

 Відкритим голосуванням  роботу директора ЗДО №7 " Волиняночка" Лариса Вяльцевої визнали  задовільною

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *