ЗДО №7 " Волиняночка" м. Володимир
Волинська область, Володимир- Волинський район

Цікава та корисна зустріч з рятувальниками пожежної служби

      14 грудня 2021року Володимир-Волинське РУ ГУ ДСНС України у Волинській області  завітала у ЗДО №7 «Волиняночка». Зустріч розпочалася традиційно зі знайомства. Рятувальники розповіли дошкільникам про мужню та героїчну професію вогнеборців, в яких умовах доводиться працювати бійцям Державної служби з надзвичайних ситуацій, рятуючи людські життя, а також наголосили на необхідності дотримання елементарних правил безпечної поведінки в різного роду надзвичайних ситуаціях, адже безпека власного життя – понад усе.

      В ході зустрічі  рятувальники продемонстрували пожежну техніку та аварійно-рятувальне спорядження, Рятувальники в доступній та зрозумілій формі відповіли на безліч запитань, що цікавили дітей.

       Зустріч відбулася дуже цікавою, залишивши у дошкільнят безліч позитивних емоцій та вражень, а головне - чимало корисних знань. Діти мали можливість одіти шоломи пожежників, побувати у пожежній машині.

       На закінчення адміністрація та діти подякували рятувальникам за пізнавальну та цікаву бесіду  та пообіцяли дотримуватись правил пожежної безпеки, яких їх навчили працівники Служби порятунку 101.

      

          

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *